Άρθρα της κατηγορίας TB2B
7/1/2020 TB2B

Η Ασφάλεια Ζωής ως εργαλείο φερεγγυότητας επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Οι επιχειρήσεις δημιουργούν ανάπτυξη, κέρδη αλλά και υποχρεώσεις.

Η Ασφάλεια Ζωής  αποτελεί σήμερα  μέρος του εγγυητικού κεφαλαίου ώστε να μπορεί ο επιχειρηματίας να επενδύσει, να δανειστεί και κυρίως να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς ότι θα ανταπεξέλθει στις δύσκολες στιγμές όταν απροσδόκητα γεγονότα, απώλεια ζωής & ανικανότητα, δημιουργήσουν άλυτα οικονομικά προβλήματα σε οικογένεια και συνεταίρους.

Δημιουργώντας κεφάλαια μέσω της Ασφάλεια Ζωής   αναβαθμίζεται η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία του επιχειρηματία. Μέρος λοιπόν ενός business plan είναι η πρόβλεψη μιας Ασφάλειας Ζωής. Η απόφαση υλοποίησης σχεδιασμού μελέτης για την επιβίωση μιας επιχείρησης είναι το μέσον για να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα κι όχι απλώς  να ικανοποιηθεί το συναίσθημα.

Ο επιχειρηματίας μέσω της Ασφάλεια Ζωής   ελαττώνει σημαντικά το ρίσκο των επιχειρηματικών του επιλογών διασφαλίζοντας την οικογένεια, τους πιθανούς συνεταίρους και κυρίως την καθαρή θέση της επιχείρησης χωρίς βάρη.

Η δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου είναι ν’ αναδείξει ότι σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες η θωράκιση ενός επαγγελματία αποτελεί μέρος ενός επιχειρηματικού πλάνου.

Και μην ξεχνάμε ότι η πίστη, το όραμα και η γνώση είναι ο τρόπος της επαγγελματικής ζωής του σύγχρονου ασφαλιστικού συμβούλου.

 CORPORATE LIFE INSURANCE ADVISORS
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας